[ALV]

Alle leden ontvangen in juni een uitnodiging en een agenda voor het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering [ALV]. Ook niet-leden zijn welkom maar dienen zich wel alszodanig te melden bij het bestuur om deel te kunnen nemen als aspirant-lid. Niet-leden hebben geen stemrecht in de ALV.
Tijdens de ALV worden de leden zo volledig mogelijk geïnformeerd over allerlei zaken, die in sommige gevallen eerder zijn gecommuniceerd via nieuwsbrieven en website. Aanwezige leden op de ALV kunnen gebruik maken van hun stemrecht en worden altijd in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen, kritische opmerkingen te maken en onderwerpen in te brengen voor overleg of stemming.
Het bestuur legt in de ALV verantwoording af voor alle handelingen van de afgelopen 12 maanden en geeft inzicht in de agenda en acties voor het komende jaar. Een eerder gekozen kascommissie controleert de financiën. Mogelijke werkgroepen worden opgestart met participerende verenigingsleden.

2012

De 2012-editie van de Algemene Leden Vergadering vond wederom plaats op de Fronikboerderij en werd bijgewoond door een vijftigtal verenigingsleden. Een aantal geïnteresseerde bewoners heeft zich voorafgaand aan de vergadering aangemeld als nieuw lid.
Gino Keij is afgetreden en de vacante functie van bestuurslid is, met goedkeuring van de aanwezige leden, per direct ingevuld door Henry de Leeuw. Het bestuur bedankt Gino voor zijn inzet en vertrouwt op de toezegging dat hij zich als buurtbewoners blijft inzetten voor de kernwaarden van de BV WSTZNRDK . We zijn zeer blij met de toetreding van Henry de Leeuw die beschikt over specifieke kennis en ervaring op het gebied van gemeente-beleid en -politiek.
De vergadering verliep in een zeer prettige sfeer. Meerdere aanwezigen hebben zich over veel onderwerpen kritisch laten horen en vooral de inzet en acties van het bestuur werden benoemd en geroemd. Een aantal leden heeft zich bereid getoond om deel te nemen in één of meerdere specifieke werkgroepen die de komende tijd zullen worden gevormd.

2011

Tijdens de ALV van 7 juli 2011 heeft een aantal enthousiaste maar vooral bezorgde buurtbewoners zich gepresenteerd met een actieplan om, als nieuwe en gekozen bestuursleden van de belangenvereniging, zich actief in te zetten voor het bewaken van de leefbaarheid en het vergroten van de veiligheid. Daarvoor is de oude structuur met participerende leden weer nieuw leven ingeblazen en zijn alle bewoners in het uitgestrekte belangengebied per brief uitgenodigd. In totaal zijn er 1200 brieven huis-aan-huis verspreid. Deze actie heeft geleid tot een grote opkomst bij de ALV. In aanwezigheid van de [aspirant-]leden is er op 7 juli 2011 een nieuw bestuur gekozen. Het nieuwe bestuur heeft inzicht verschaft in de verrichte werkzaamheden van 2010 en de eerste 6 maanden van 2011.

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )